Wat is trance healing?

Gepubliceerd op 26 april 2023 om 15:49

Misschien zag je het al voorbij komen als onderdeel van de exclusieve retraite die Bettie en ik samen organiseren in een natuurgebied in Friesland. Trance healing is de afgelopen jaren de rode draad van mijn persoonlijke transformatieproces geweest en bracht ook de vrouwen in mijn praktijk op alle lagen healing. Vooral die stukken die in reguliere therapie niet naar de oppervlakte kwamen, werden zichtbaar, doorvoelt en getransformeerd.

Wat is trance healing? Ga je mee op ontdekkingsreis?
Tijdens een trance healing neem ik je mee op ontdekkingsreis in alle lagen van je lichaam: je fysieke laag (lichaam), je emotionele laag, je mentale laag en je spirituele laag. De kracht van trance healing ligt in het opsporen van de kern. Waar de meeste healing technieken de schil, de reactie van de blokkade wegneemt, is het doel van trance healing om in de diepste lagen de oorzaak weg te nemen, zodat een klacht, patroon of overtuiging definitief uit het systeem wordt verwijderd.

Als de blokkade is gevonden gaan we deze samen onderzoeken. Wat kan deze blokkade je vertellen? Ik begeleid je op deze reis naar binnen. Samen reizen we naar het verleden, zowel in dit leven als in vorige leven(s),  onderzoeken we je huidige leven en kunnen we bijvoorbeeld innerlijk kind delen ontmoeten. Op zoek naar de rode draad in jouw leven(s). Om daar de overtuiging, programmering, angst, pijn, of trauma weg te nemen en te transformeren. Zodat je in dit leven de ruimte krijgt om vrij van deze oude energie je opnieuw te verbinden met jezelf, zodat je vanuit vertrouwen voluit kunt leven en je pad kunt bewandelen. 

Waar ik op slot zat, ben ik weer geopend, bevrijd uit mijn harnas
Tijdens de opleiding heb ik veel sessies mogen geven maar ook ontvangen. Trance healing heeft mij vertrouwen in het leven en in mezelf gegeven. Ik voel levenslust, lef en durf. Ik heb mijn vrouw-zijn leren omarmen, trauma geheeld uit dit en uit vorige levens. Ik ben weerbaarder, stabieler, flexibeler en creatiever dan ooit. Mijn fysieke klachten zijn sterk verminderd en ik zie ze als zachte fluisteringen die mij stimuleren om te gaan onderzoeken in plaats van last. Ik voel me verbonden met mezelf en met het leven! Deze transformatie zie ik ook terug bij vrouwen in mijn praktijk en daarvoor voel ik een diepe dankbaarheid. Dit motiveert mij elke dag om deze vorm van healing te delen.

 

Voor wie?

Wil jij ook jezelf toestaan om te luisteren naar wat je diep van binnen weet? De verbinding met jezelf en je lichaam versterken? Inzicht krijgen in je triggers vanuit de kern? Een diepere vorm van aarden ervaren? Trauma, angst, pijn transformeren? Leren trouw aan jezelf te blijven? Tot de kern komen? Je schaduwdelen aangaan en transformeren? Integreren van dat wat je hebt getransformeerd in je dagelijkse leven? Van donker naar licht? Van een wereld van verwarring naar steeds meer helderheid? Je stem laten horen? Jezelf laten zien zonder angst? Contact maken met je creërende energie? Hulp in te durven roepen en te kunnen ontvangen (niet meer het gevoel te hebben dat je alles alleen moet doen)? Liefdevol met jezelf om te gaan (niet meer het gevoel hebben dat je hard moet werken om er te mogen zijn)?

 

Spreekt dit je aan, voel je je geroepen?

Je bent welkom tijdens de retraite van dinsdag 30 mei tot en met vrijdag 2 juni. Voor meer informatie: Retraite | BinnenInn (praktijkbinneninn.nl)

of

voor een trance healing sessie in mijn praktijk BinnenInn.

Met licht & liefde,
Yvonne

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.